Draft Alice Force of Will

07/09/2016 04:30 p.m. to 07/09/2016 08:00 p.m.

Via Lúdica
Salt (Girona), Espanya

Draft d'Alice de Force of Will

Presentació de La Batalla por Attoractia

Ja és aquí La Batalla por Attoractia. La segona col·lecció de Force of Will en castellà (l'última del clúster d’Alice). Per compensar l'anul·lació del torneig de presentació farem un draft en el que entregarem els premis que hauríem d'haver entregat en aquell torneig. 

Format: Draft

Sobres: 2 de Salvadora Luz de Luna i 2 de La Batalla por Attoractia.

Data: Dissabte 9 de juliol

Hora d'inici: 16:30 h

Preu inscripció: 16 €

Places limitades.

Inscripcions a info@vialudica.com

Kit de premi

Comptarem amb el kit oficial de torneig de la presentació. El kit consisteix en:

Guanyador: Tapete exclusiu Kaguya

Tots els participants: Carta promocional exclusiva

A més es sortejarà un altre tapete entre tots els participants (amb l'excepció del campió).

En aquest torneig també entregarem les cartes promocionals dels mesos de juny i juliol.

No deixis passar aquesta oportunitat d'aconseguir cartes exclusives.

 

Què és el format draft?

Cada jugador rep dos sobres de La Batalla por Attoractia i dos de Salvadora Luz de Luna. Tothom comença obrint el primer de la última col·lecció a la vegada. Es miren les cartes i es tria una. La resta de cartes es passen al jugador de l'esquerra. Es torna a triar carta i es passen la resta al jugador de l'esquerra. Aquest procés es repeteix fins que no hi hagi més cartes per passar. Llavors s'obre el segon sobre de La Batalla por Attoractia, però en aquest cas es passen les cartes cap a la dreta. Es repeteix el procés amb els sobres de Salvadora Luz de Luna. El primer passa a l'esquerra i el segon a la dreta.

Si algun jugador obre un sobre amb un sobirà l'ha d'ensenyar a la resta de jugador.

Cada jugador llavors disposarà de vint minuts per muntar una baralla amb les cartes que hagi aconseguit.

 • No es poden fer servir cartes que no s’hagin obert als sobres. Només hi ha l’excepció de les pedres màgiques bàsiques.
 • Els jugadors trien un sobirà dels apareguts en el clúster que s’està jugant. En aquest cas el clúster d’Alícia. Si no el tenen físicament l’organització els facilitarà un proxy.
 • La baralla ha de tenir un mínim de vint cartes que no siguin pedres màgiques. Es poden incloure més de quatre còpies d’una mateixa carta.
 • La baralla de pedres màgiques ha de tenir un mínim de vuit cartes. Els jugadors poden incloure totes les pedres màgiques especials que hagin obtingut dels sis sobres i afegir-hi totes les bàsiques que vulguin de la seva reserva personal. Es poden incloure més de quatres còpies d’una pedra màgica especial.
 • L’organització facilitarà pedres màgiques bàsiques als jugadors que no en tinguin encara que sigui en forma de proxy. En aquest cas serà necessari utilitzar fundes opaques.
 • Si un jugador obre un sobre que contingui una quantitat anormal de cartes o una quantitat anormal de cartes amb una raresa determinada com és el cas d’un “God Pack”, llavors l’organització oferirà les següents opcions:
  • Canviar el sobre per un sobre normal sense cost addicional.
  • Comprar un nou sobre per utilitzar com a substitut del sobre anormal i fer servir el nou sobre per crear la baralla.
  • Abandonar el torneig i conservar tots els sobres si cap de les solucions el satisfà.

Un cop consumits els vint minuts de temps per crear la baralla es procedirà al torneig que estarà estructurat en funció del número de jugadors:

4 - 8 jugadors: 3 Rondes i Top 2

Cada ronda comptarà amb un límit de 60 minuts i es jugarà al millor de tres partides. Les rondes eliminatòries també comptaran amb aquest límit de temps. Si  s’arriba al final del temps s’avisarà als jugadors que acabaran el torn en el que es trobaven i jugaran tres torns addicionals. Un cop finalitzats els tres torns el resultat es determinarà segons les següents directrius:

 • Si un jugador ha guanyat més partides que el seu rival, aquest guanya la ronda.
 • Durant les rondes classificatòries, si ambdós jugadors han guanyat el mateix número de partides, la ronda acaba en empat.
 • Durant les rondes eliminatòries, si ambdós jugadors han guanyat el mateix número de partides, el jugador que tingui més vida en aquell moment guanyarà la ronda. Si ambdós jugadors tenen la mateixa quantitat de vida llavors es continuarà jugant fins que hi hagi un canvi de vides. El jugador amb més vida guanyarà la ronda.

Si s’arriba al final del temps i els jugadors es troben entre les dues partides d’una ronda, llavors es segueixen les directrius següents:

 • Si un jugador ha guanyat més partides que el seu rival, aquest guanya la ronda.
 • Durant les rondes classificatòries, si ambdós jugadors han guanyat el mateix número de partides, la ronda acaba en empat.
 • Durant les rondes eliminatòries, si ambdós jugadors han guanyat el mateix número de partides, es juga una nova partida. Cada jugador jugarà dos torns. Després d’aquests dos torns es compararà la vida dels jugadors. Qui tingui més vida guanyarà la ronda. En cas d’empat a vides es continua fins que hi hagi un canvi de vida.

On

Via Lúdica
Carrer Pere Coll i Güitó 14
    17190 Salt (Girona)
    Espanya
972982540
info@vialudica.com

Quan

De 07/09/2016 04:30 p.m.
Fins 07/09/2016 08:00 p.m.

Organitzador

Via Lúdica
972982540
info@vialudica.com

Xarxes socials

Participa a Twitter

Descobreix que es diu sobre aquesta activitat, i uneix-te.

Utilitza aquest hashtag: #vialudica

Subscriu-te a la nostra Newsletter!

La millor manera d'estar al dia de les novetats i activitats de Via Lúdica