Corey Konieczka

Corey Konieczka és un autor de jocs d’Estats Units que forma part de l’equip de Fantasy Flight Games. Aquest gegant americà funciona de manera diferent a les editorials europees que publiquen jocs de diferents autors. FFG té un equip d’autors en plantilla que es dediquen a dissenyar els jocs que publiquen. Per aquest motiu és molt habitual veure el nom d’aquest autor acompanyat d’altres.

Podríem dir que Konieczka és un dels grans autors del moment. Treballant per FFG és fàcil que puguem concebre els jocs d’aquesta companyia d’una forma diferent ja que podria semblar que ens allunyem del concepte de joc d’autor al que estem acostumats, però si parem atenció veiem que el nom d’aquest dissenyador està lligat als grans èxits de l’editorial.

Konieczka ha participat en la creació de X-Wing, Imperial Assault, Destiny i Eldritch Horror, ha ajudat a fer un rentat de cara a jocs com Descent, amb una segona edició del joc molt més ben acabada i és l’autor en solitari de jocs com Rebellion (que actualment està valorat com un dels millors jocs de tots els temps) i Battlestar Galactica.

5 motius de l'èxit d'X-Wing

El joc de miniatures ambientat en l'univers de Star Wars