Recomanació: Juego de Tronos LCG 2a Edición

Recomanat per en Sergi Viñolas

Nom i edat?

Sergi Viñolas. 22 anys.

Per què el recomanes?

Recomano Joc de Trons perquè, en la meva opinió, és el joc de cartes més complert, divertit i ben resolts que he jugat i on la tàctica en la partida i la imaginació a l'hora de la construcció de la baralla hi juguen un paper molt important.

A més, és un joc que va sortir fa pocs mesos, no és gens car jugar-hi, i el fet de poder-se jugar en partides de entre 2 a 6 jugadors el fa molt interesant.

A qui li recomanes?

El recomano a tota aquella gent que li hagi encisat el món de Joc de Trons i vulgui aprendre a jugar un joc de cartes molt atractiu i sense gastar-se gaires diners, o als jugadors més experts o que ja hagin jugat a l'anterior edició, ja que em sembla un dels pocs jocs que et proporciona moltes formes de jugar amb opcions reals a la victòria.

Amb qui jugues habitualment?

Normalment hi jugo a Via Lúdica amb els amics, que sempre estan disposat a fer com a mínim una partida, i on també aprofitem per debatre sobre les noves cartes,  normativa o els diferents tipus de baralles que es porten i les seves formes de jugar. 

Quina és la teva facció?

Tant en el joc com a fora sóc molt fan de la Casa Baratheon i ara mateix porto una baralla basada en aquests.

A més, el tipus de joc que em proporciona és molt divertit de portar ja que, per les habilitats de les cartes, et permet tenir un nivell de control sobre l'oponent més alt que el que et proporcionen les altres cases, de moment.

Vols fer una recomanació d'un joc?

Contacta amb nosaltres i fes-nos saber la teva proposta.

Contacte