Recomanació: Machi Koro

Recomanat per en Jordi Pallarés

Nom i edat?

Jordi Pallarés. 26 anys.

Per què el recomanes?

La caixa és petita i la podem portar on vulguem. A diferència d'altres jocs, podem jugar en parella o fins a 5 persones.
El joc té poquetes normes i molt fàcils d'explicar.
La preparació de la partida és molt ràpida, repartint les 9 cartes inicials a cada jugador ja estem preparats per jugar.
Durant la partida la seqüència de joc és àgil i en cap moment ens trobarem desconnectats del joc esperant que ens torni a tocar. Sempre estarem expectants per veure quins números surten a les tirades dels daus per cobrar diners de la banca o dels altres jugadors.
L'atzar dels daus fa que mai guanyi la mateixa persona. Pots haver jugat a moltíssims jocs i haver fet moltes partides a 'Machikoro' que un principiant amb un bon dia et pot donar un repàs.
Les partides són curtes i divertides. Quasi sempre que l'he ensenyat m'han demanat de fer-ne un altre.
Un cop acabem recollir es un 'pim pam'.

A qui li recomanes?

A les persones que es volen iniciar en els jocs de taula i als jugadors habituals. Ja que les normes són molt curtes i fàcils d'entendre és un joc perfecte per les persones que s'espanten en veure un 'totxo' de reglament.
És perfecte per aquells que volen tenir un joc per passar l'estona amb amics i família i que volen sortir de la rutina del Catan. 

Amb qui jugues habitualment?

Amics de tota la vida amb els que fa temps que juguem a jocs de taula. També amb aquells amics que no coneixien l'existència de jocs de taula fora del monopoli i les dames. Un cop acabada la partida no podien creure que els agrades allò que incultament consideraven jocs de 'frikis'.
Amb la meva germana i els meus oncles que no són jugadors habituals però que no diuen que no a una partida de tant en tant. 

Atuneros si o no?

Clarament atuneros NO
No sempre guanya qui te atuneros però en moltes partides fan que els jugadors que els compren tinguin moltes opcions d'emportar-se la victòria. Això si, pots tenir-los tots i que mai et surtin els números en els daus! A falta de sort... desgraciat en jocs, afortunat en amors...
En cas de no poder-los comprar, tindrem l'oportunitat de robar-los dels pobles veïns mentre mirem a la víctima i se'ns escapa un somriure d'orella a orella.

Vols fer una recomanació d'un joc?

Contacta amb nosaltres i fes-nos saber la teva proposta.

Contacte