Recomanació: Stone Age

Recomanat per en David Estévez

Nom i edat?

David Estévez. 41 anys.

Per què el recomanes?

L’stone age és un joc de gestió de treballadors/recursos fàcil d’explicar, d’entendre i de començar a jugar.

Divertit per l’estètica i per certes accions del joc, com l’obtenció de més treballadors o membres de la tribu i la seva alimentació.

Combina diferents dinàmiques que fan que el jugador hagi d’estar atent a tot el que passa en el taulell. L’element dels daus li dóna el component d’atzar, tot i que aquest es pot arribar a modificar.

Finalment, tot i que la majoria de les partides seran a 3/4 jugadors, Stone Age és un joc que aguanta molt bé el ser només 2 jugadors a la partida.

A qui li recomanes?

Per tot allò dit anteriorment, Stone Age és un joc que es pot recomanar a tothom qui vulgui passar una bona estona i iniciar-se en aquesta dinàmica de joc.

Ideal per a un grup de 3/4 jugadors, però insisteixo, a 2 jugadors és un joc que compleix amb les expectatives de tensió i competició.

És un joc “inicial” de gestió de recursos ideal, que ens prepara per a altres escenaris (jocs).

Amb qui jugues habitualment?

A casa, partides a 2 jugadors i sempre que algú el treu a taula o el proposa, no diem mai que no.

Aquí a Via Lúdica, l’hem jugat amb força gent “juganera” i també amb gent “poc iniciada” en tot això dels jocs/recursos/etc. i sempre ha estat un encert, proporcionant una bona estona.

Cabanes o cartes?

Sóc més de cabanes... construir bé per poder aconseguir punts de victòria, però reconec que certes cartes s’han de poder aconseguir per arribar a fer combinacions que ens donaran més punts de victòria al final de la partida; així com la gestió d’altres cartes que durant la partida ens permetran aconseguir més recursos, poder construir o poder alimentar als membres de la nostra tribu i no perdre punts de victòria.

Vols fer una recomanació d'un joc?

Contacta amb nosaltres i fes-nos saber la teva proposta.

Contacte