Uwe Rosenberg

Autor alemany llicenciat en estadística nascut l’any 1970. Va adquirir notorietat després de la publicació del seu primer joc, Bohnanza, l’any 1997 quan encara no havia acabat els seus estudis. Des de que es va llicenciar és dedica en exclusiva a la creació de jocs.

L’any 2000 va crear l’editorial Lookout Games amb altres autors i en l’actualitat és a través de la qual publica tots els seus jocs.

Rosenberg és conegut principalment pels seus jocs de gestió de recursos i col·locació de treballadors d’exigència elevada. Va començar a treballar aquest tipus de jocs a l’anomenada trilogia de la collita formada per Agricola, Le Havre i At the gates of Loyang. De fet la temàtica de la collita va estar molt present als seus inicis doncs Bohnanza la comparteix així com també està present a Ora et Labora.

Actualment es troba immers en un procés d’elevació del grau d’exigència dels seus jocs. El Caverna va augmentar la complicació de l’Agricola i el recent publicat El Banquete de Odín pretén donar encara una volta més al tema. Per aquests motius va sorprendre molt que el 2015 ens presentés Patchwork. Un joc per a dos jugadors de complexitat baixa ideal per a gent no habituada a jugar.

4 jocs més complexes

Descobreix més sobre l'Agricola

4 jocs per a dos jugadors

Descobreix més sobre el Patchwork